Početna stranica... Početna stranica... Deutsch... English... Kontakt... Početna stranica...  
 
  O nama Partneri Linkovi Cjenik Novosti Kontakt  
 

"O nama - Orlando d.o.o."

Orlando d.o.o., gospodarsko društvo, osnovano  1992. godine u Grudama, BiH. Osnovano s vizijom postati najveći dobavljač i poslovni partner u Veterinarskom miljeu u BiH. Naša današnja misija u BiH je pratiti nova kretanja i dostignuća u suvremenom veterinarskom svijetu u našem okružju i ista aplicirati putem svoje veleprodajne i maloprodajne mreže u BiH, a sve s ciljem pomoći onima koji rade na poboljšanju zdravstvenog stanja životinja i unapređenja stočarske proizvodnje u BiH.


Osnovna djelatnost društva je veleprodaja i maloprodaja veterinarskih lijekova, veterinarske opreme, dijagnostičke opreme, pčelinji program, zaštita bilja, otrova i sl.

Započeli smo s veterinarskim lijekovima kao konsignateri tadašnje Plive iz Zagreba, sa samo dva uposlenika. Posao smo postupno širili najprije na zaštitu bilja, a nakon toga i na uvoz veterinarske opreme iz nekolicine europskih zemalja (Danska, Njemačka, Austrija i dr.).
Uslijedilo je širenje poslova i na komplementarne proizvode i aktivnosti kao pčelinji program, zaštita bilja, dijagnostika, otrovi i sl. čime smo suradnju proširili i na druge zemlje iz bližeg i daljeg susjedstva.

Danas imamo 9 uposlenika od čega 3 doktora veterinarske medicine, inženjera agronomije i prateće osoblje. Osoblju posvećujemo izrazitu pažnju trajnim doškolovavanjem i usavršavanjem na različitim seminarima u zemlji i inozemstvu. Uz to organiziramo u vlastitom aranžmanu ciljane seminare pri uvođenju novih proizvoda, opreme kao i upoznavanje vlastitog kadra i naših klijenata sa svim dostignućima na području naše djelatnosti. U to uključujemo prvorazredne stručnjake kako iz Veterine, tako i specijalizirane stručnjake za pojedina područja iz različitih europskih zemalja, ponajprije zemalja s kojima poslujemo.

Posao obavljamo u novoizgrađenom objektu cca 600 metara četvornih, gdje su smještena skladišta s najsuvremenijom opremom za hlađenje, s dobro organiziranim sustavom uskladištenja i izdavanja robe što omogućuje pravilan redosljed izdavanja robe.

Sve svoje napore ulažemo u dobre odnose s klijentima, a cilj nam je zadovoljan kupac, što se ogleda u stalnom rastu ugleda tvrtke.

Ako želite saznati više informacija o nama i našim proizvodima/uslugama, onda nas kontaktirajte
preko naših kontakt stranica.

Orlando d.o.o.
Grude

   
Kontakt...

Download cjenika...

Katalozi i prospekti
Download cjenika...
Schopf katalog
Kruuse katalog 1
Kruuse katalog 2
Intervet katalog lijekova
Gewa Gelle katalog
Schulze Bremer katalog
Arnika Veterina katalog
Biosaxon prospekt
Dezinfekcija vimena
Dezinfekcija u izmuzištu
Download cjenika...
Pčelarstvo
Download cjenika...
ApiLifeVar prospekt
Organske kiseline u pčelarstvu


 
     
 
Copyright © ORLANDO d.o.o. za veterinu i agrar, Grude - Sva prava zadržana / All rights reserved - Web by MARIVA.NET